Ook de zakelijke klant heeft aan Bloembinderij Niek Schaper een betrouwbare partner. "Ontzorgen" en "kwaliteit" zijn hierbij onze kernwoorden. Daarnaast dragen wij met onze milieuvriendelijke (mvo) manier van ondernemen bij aan uw doelstellingen op dit gebied.

Een overzicht van wat wij onder andere voor u kunnen betekenen:

Balie bloemwerk

Een stralend balie boeket bij uw ontvangst / receptie is het visitekaartje voor uw bedrijf. Om deze reden moeten de bloemen er fris en verzorgd bijstaan. Met ons balie-abonnement zorgen wij iedere week of twee weken voor een nieuw boeket. Wij leveren deze met vaas bij u af en nemen het oude bloemwerk mee voor gescheiden verwerking.

De combinatie van onze veilingverse bloemen, ervaren bloembinders en service gerichte mentaliteit zorgt dat u geen omkijken heeft naar een stralende ontvangst.

Geeft u de voorkeur aan een bloemstuk op de balie? Ook dit is uiteraard geen enkel probleem. Samen bespreken we de frequentie waarop deze moet worden vervangen.
 

VERJAARDAG & JUBILEUM reminder-SERVICE

Uw personeel is één van de meest waardevolle componenten van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk om 'uw mensen' te verrassen op speciale momenten. Bloemwerk hoort hier natuurlijk bij. Met onze verjaardag en jubileum service zorgen wij dat er op tijd een boeket op kantoor (of bij de persoon thuis) wordt afgeleverd. Indien gewenst compleet met vaas, wijnm, champagne of chocolade. U levert ons een lijst met de belangrijke data aan en wij 'onthouden' deze boeket-momenten voor u. Daarnaast zijn 'ad-hoc' boeketten natuurlijk ook geen probleem.

 

ZAKELIJKE BLOEMSTUKKEN

Bij sommige gelegenheden moet bloemwerk een extra impact hebben. Een fraai samengesteld bloemstuk voor een belangrijke zakelijke relatie bijvoorbeeld. Of een bloemstuk voor in de directie-kamer of boardroom van uw bedrijf waarin u een belangrijke klant ontvangt.

Bloemstukken kunnen worden opgemaakt in een schaal of vaas. Hierbij wordt veelal gecombineerd tussen bloemen, planten en andere sfeermaterialen als hout of glas.


AANKLEDING VAN BEURS OF ZAAL

Een professionele beurs presentatie krijgt extra uitstraling met bloemwerk.
De bloembinders van Niek Schaper adviseren graag over het type bloemwerk bij de locatie. Zo moet een stuk op een balie wat ingetogener zijn zodat communicatie tussen potentieele klanten niet wordt geblokkeerd. Op de achtergrond mag een stuk juist stralen en de aandacht naar de stand toetrekken.

In een zaal werkt aankleding soortgelijk en moet ook worden gegeken worden naar de inrichting, uitstraling en wat men wil bereiken.

In veel gevallen laten we de bedrijfskleuren terug komen in het grotere bloemwerk zodat de bloemen echt onderdeel worden van de bedrijfsuitstraling.

> Meer informatie? Mail (info@niekschaper.nl) of bel (010-5911368) ons.
 

BESTEL MOGELIJKHEDEN, FACTURATIE & SERVICE

Voor 'ad-hoc' bloemwerk bieden wij verschillende bestelopties aan. Indien gewenst maken wij een 'Bloemen-portal' voor uw medewerkers in uw eigen huisstijl. Een vertrouwde omgeving waarin u bepaalt of het assortiment moet worden beperkt of bijzondere produkten of boeketten juist selecteerbaar moeten zijn.

Facturatie vind maandelijks plaats waarbij iedere factuurregel u voorziet van de nodige management informatie van hetgeen dat is besteld.

Overleg over bijzondere wensen? Een bestelling voor dezelfde dag? Via de verschillende kanalen staat het team van Niek Schaper voor u klaar: e-mail, telefoon en zelfs Whatsapp. We zijn ook na kantoortijden bereikbaar tot maarliefst 20:00 uur. Zijn wij even in gesprek, spreek in en wij bellen u z.s.m. terug.

Uiteraard maakt u gebruik van ons landelijke netwerk en bezorgen wij uw bloemenwens door heel Nederland (of daarbuiten).


SPECIALE WENSEN

Wij hebben een groot aantal aanvullende artikelen in ons assortiment zoals rode en witte wijn, champagne, Merci chocolade en geurprodukten. Daarnaast hebben wij ook verschillende knuffels voor bijvoorbeeld een geboorteboeket.

We kunnen ook grotere aantallen boeketten, bloemwerk en plantstukken leveren. Onze adviseur komt graag langs om de wensen te bespreken. Ook bedrukte Nationale Bloemenbon giftcards behoren tot de mogelijkheid.