BLOEMEN VOOR EEN WAARDIG AFSCHEID

Bij het verliezen van een dierbare komen emoties kijken die soms moeilijk te verwoorden zijn. Bloemen kunnen vertolkers zijn van die emoties en kunnen bijdragen aan een waardig en onvergetelijk afscheid in de juiste sfeer.

Onder de naam van Uitvaartbloemist Rijnmond adviseren onze medewerkers u graag over mogelijkheden op gebied van uitvaartbloemwerk. Of het nu gaat over een rouwboeket voor een kennis, een prachtig rouwstuk voor een familielid of zakelijke relatie of een krans voor een jaarlijkse herdenking (zoals de nationale herdenking op 4 mei) onze specialisten helpen u graag.


KOMT U BIJ ONS LANGS OF WIJ BIJ U ?

Wilt u bij ons langskomen? Dat is altijd mogelijk. Belt u wel even voor een afspraak zodat wij ervoor kunnen zorgen dat wij tijd voor u kunnen vrijmaken. U kunt er ook voor kiezen om één van onze adviseurs bij de gezamelijke nabestaanden te laten langskomen. Dit doen wij in de wijde regio van het Rijnmondgebied zonder hiervoor meerkosten te rekenen op uw bestelling.

Onze jarenlange ervaring en passie voor bloemwerk zorgt ervoor dat wij u uitstekend kunnen adviseren en goed passend bloemwerk verzorgen. Aan de rechterzijde van deze pagina vind u een aantal referenties terug van klanten die dit onderschrijven.

Neemt u gerust contact mij op via 010 - 59 11 368.

Voor rouwwerk kunt ons dagelijks bellen van 9 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds. Ook in het weekend. Mochten wij onverhoopt in gesprek zijn dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.


VOORBEELDEN

Onze adviseur neemt een aantal voorbeelden mee. Zo hebben wij een fotoboek bij ons met daarin voldoende voorbeelden om de goede inspiratie op te doen voor een passend stuk. Alle stukken in dit boek hebben we zelf samengesteld. Daarnaast bedrukken wij zelf de rouwlinten met de door uw gewenste tekst. Wij hebben een groot aantal lintkleuren beschikbaar zodat we ook hierin aan uw wensen kunnen voldoen. De tekst op het lint kan uiteraard direct uit uw hart komen of we kunnen u helpen met wat suggesties.

We zetten uw wensen op papier en hiermee gaan we aan de uitvoering werken. Uw adviseur zal direct in contact staan met de bloembinder om uw wensen exact te kunnen verwoorden. Speciale wensen zijn ook geen enkel probleem, laat u ze gerust aan ons weten!


BEL GERUST

Neem gerust contact met ons op over een afspraak. Dit kan dagelijks tussen 9.00 - 20.00 uur op nummer 010 - 59 11 368 of 010 764 08 33.

 

Onze referenties

"Een respectvolle nette service, neemt de tijd voor je, luisterend oor en voldoet aan je wensen en verwachtingen van het rouwboeket. Ben zeer tevreden en de bloemen houden lang stand. Ik kan het iedereen aan raden. Het zag er schitterend uit!" 

 Stephanie uit Capelle aan den IJssel


 "Bij deze wil ik even laten weten dat wij zeer blij waren met het rouwboeket voor mijn moeder. Het was prachtig en helemaal zoals wij het bedoelden.

Hartelijke groet,
Mevrouw Wilma uit Maassluis"


"..Ik wil jullie graag hartelijk danken voor het prachtige veldboeket welke jullie voor het afscheid van mijn moeder hebben gemaakt. Het was precies wat ik in gedachten had.


Vriendelijke groeten,
Marja uit Maassluis"


"Na het verliezen van een dierbare komt er veel op je af, zo ook het uitzoekend van een mooi rouw stuk voor op de kist ! Wij zijn daarbij heel goed voorgelicht tijdens een bezoek aan huis, om in alle rust een persoonlijk rouw stuk samen te stellen.

 
Er zijn door Frank Schaper verschillende suggesties gedaan door middel van boeken met voorbeelden en adviezen over de mogelijkheden.
 
.. Ik kan U zeggen het resultaat overweldigend was, zo mooi en sfeervol,
daarom deze Review om onze Dank uit te spreken aan Frank voor de service en medeleven !
 
Met vriendelijk groet S.M.G. uit Maassluis"

Uitvaartbloemist-Rijnmond.JPG