U kunt op twee manieren sparen voor gratis extra's bij uw bloemen, planten en boeket aankopen. U kiest voor 1 van de twee pasjes om uw punten te laten bijschrijven.

Piggy Spaarpas

Spaar voor leuke gratis producten met de Niek Schaper spaarpas van Piggy. Bij aankoop van iedere euro ontvang je een punt (m.u.v. bloemwerk / rouwwerk, Fleurop orders en kadobonnen).Je kunt door middel van het scherm op de toonbank zelf je saldo bekijken en de vaste en actieproducten bekijken waarvoor je de punten kunt inwisselen. Registreren is heel eenvoudig: kom naar de winkel en vraag om een gratis spaarpas. Er is ook een Piggy App voor je mobiele telefoon die je kunt gebruiken. Een ander voordeel van Piggy is dat je maar 1 Piggy pas hoeft te hebben om punten te kunnen sparen bij verschillende winkels.

Ervaar Maassluis pas

De Ervaar Maassluis pas is de vervanger van de vroegere binnenloper pas. Bloembinderij Niek Schaper was de eerste winkel die de Binnenloper heeft geintroduceerd in Winkelcentrum Koningshoek. De ervaar Maassluis pas is geldig in heel Maassluis.
iDeal Mastercard Visa