Sinds november 2016 vind u onze winkel in het prachtig vernieuwde Winkelcentrum Koningshoek in Maassluis, aan de zijde bij het gemeentehuis direct aan de parkeerplaatsen en (schuin-) tegenover de Aldi en HEMA. Het is dus heel gemakkelijk om uw boodschappen in de auto te zetten en daarna alleen nog even bij ons uw wekelijkse bloemen te halen.

Wij hebben en werken met bloemen die rechtstreeks van de kweker of veiling worden aangeleverd. Verser kan niet. Daarnaast verzorgen wij onze bloemen met Chrysal professional voeding en krijgt u bij uw boeket een zakje Chrysal bloemenvoeding voor thuis mee. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u (of de ontvanger) zo lang mogelijk van uw bloemen of boeket kunt genieten.

Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden in de nabije omgeving van de winkel.

In onze winkel vind u losse bloemen, boeketten, planten en aanverwante artikelen. Daarnaast zijn wij specialist in het plukboeket, zakelijk bloemwerk, bloemabonnementen (iedere week een vers boeket thuis of op uw werk) en bloemwerk.

In de verschillende menu opties aan de bovenzijde leest u hier meer over. Maar u mag ons natuurlijk ook altijd even bellen met vragen: 010 - 59 11 368

 

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in uitvaartbloemwerk. Wij nemen graag de tijd voor u om de wensen door te nemen en doen dit desgewenst bij nabestaanden thuis.

 

Als Fleurop bloemist staan wij voor kwaliteit en bieden wij een landelijke dekking. Dit betekend dat wij niet alleen in de regio maar ook door heel Nederland (en zelfs in het buitenland) uw boeketwens kunnen bezorgen. Op werkdagen voor 12 uur besteld betekent zelfs al dezelfde dag geleverd (indien gewenst).

Ons Piggy spaarsysteem zorgt ervoor dat u bij iedere aankoop spaart voor korting of een gratis product.

rolstoelvriendelijk_3.jpgUiteraard is onze winkel rolstoel, kinderwagen en rollator-vriendelijk zodat echt iedereen zich in de winkel welkom kan voelen. Op het parkeerterrein zijn een aantal parkeerplaatsen gereserveerd voor minder validen.

Ons adres en openingstijden kunt u onderaan de pagina terugvinden. Ook zakelijke klanten zijn van harte welkom en kunnen wij voorzien van zakelijk bloemwerk, boeket-abonnement, grote(re) aantallen boeketten en workshops.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Zo worden onze afvalstromen gescheiden ingezameld, gebruiken we groene energie en voldoet maar liefst 80% van onze bloemen aan de normen van de stichting Milieu Project Sierteelt (MPS), daarnaast mag een deel van de overige producten het Fair Trade logo dragen. Meer informatie vind u op de MVO pagina. 
 

Daarnaast zijn wij ook buiten onze reguliere openingstijden telefonisch bereikbaar voor rouwwerk afspraken. 

Adresinformatie:

Koningshoek 93.047
3144 BA  Maassluis
Telefoon: 010 5911368 / 06 24760101 


Wij hopen dat u zeer binnenkort een kijkje komt nemen in onze winkel en wij u mogen verrassen met ons steeds vernieuwende assortiment.

 

Naamloos-1.jpg 

Frank Schaper
Bloembinderij Niek Schaper