Passend bloemwerk voor een mooie dag...

Een geweldige dag als een huwelijk moet natuurlijk gepaard gaan met fraai bloemwerk Bruidswerkpassend bij de sfeer van de gelegenheid. Een fraai bloemstuk op de auto (autostuk) is al direct een eye-catcher wanneer de bruid- en bruidegom komen aanrijden of vertrekken (aan het eind van de avond).

De getuigen kunnen worden voorzien van fraaie corsages voor op hun pak en natuurlijk mag ook bloemwerk voor de bruid niet worden vergeten. Een fraaie versiering in het haar, bloemen op de trouwjurk en het bruidsboeket.

Een ideaal bruidsboeket ligt lekker in de hand en is niet te zwaar. Soms wordt er ook gevraagd om een andere oplossing voor mooie bloemwerk voor het bruidje aangezien het de hele dag moet worden meegedragen.

Wij adviseren en bespreken graag uw complete bloemwerk wensen rond een bruiloft zodat wij u kunnen helpen deze bijzondere dag te voorzien van fraaie aankleding. Dit geldt indien gewenst ook voor de aankleding van de locatie. Op dit vlak kunnen wij ook in contact treden of samenwerken met een weddingplanner.

We vragen het bruidspaar om alvast na te denken over de kleuren en sfeer die de bruiloft moet uitstralen; een romantisch sprookjes huwelijk of toch juist wat moderner en strak... Het verzamelen van afbeeldingen op Pinterest, het maken van foto's met je telefoon of het knippen en plakken van een 'Moodboard', ongemerkt ben je vaak al met je bruiloft bezig. Laat deze afbeeldingen aan ons zien en wij adviseren je op maat in de gewenste stijl.

Bruidswerk thuis bespreken (niek schaper)Je kunt na afspraak bij ons langskomen in de winkel voor een adviesgesprek waarbij we je of jullie wensen gezamelijk doornemen. We kunnen je voorbeelden laten zien en er wat bloemen bijpakken. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid dat we bij het aanstaande bruidspaar thuis langskomen. We ronden af met een vervolgafspraak voor het uitbrengen van een prijsopgave zodat je weet waar je aan toe bent.

Bij een kwaliteitsbloemist ben je verzekerd van vakwerk en betrouwbaard advies. Door onze jarenlange ervaring denken kunnen we adviseren van begin tot eind. En natuurlijk gebruiken wij alleen veilingverse bloemen maar denken bijvoorbeeld ook mee over de houdbaarheid op een warme dag of hoever de bloemen open zullen komen.

Daarnaast kunnen wij ook op de trouwlocatie langskomen om aankleding te bespreken en verzorgen. Prachtige pilaren met
bloemwerk, versieringen langs die stijlvolle trap waar het bruidspaar omhoog loopt of een tafelloper van bloemen zijn enkele voorbeelden. Zo verzorgen we graag de perfecte aankleding met bloemen voor één van de mooiste dagen uit jullie leven!