(Pluk) BOEKET service

Geniet jij ook zo van verse bloemen in huis? Met de Bloembinderij Niek Schaper plukboeket-service heb je altijd een verse bos bloemen op tafel (thuis) of op de balie (werk). Het boeketabonnement is dus zowel voor zakelijke als particuliere klanten.

Een boeketabonnement is zorgeloos: wij bezorgen wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een prachtige bos bloemen! Dit is normaal gesproken inclusief (kostenloze) leenvaas passend bij het boeket.


altijd VERSE BLOEMEN IN HUIS

"Bloemen zijn echte sfeermakers in huis en ik geniet er ieder moment van. Het komt er alleen niet altijd van om naar de winkel te gaan. Het boeketabonnement is de ideale oplossing. Iedere week wordt een vers boeket bezorgd inclusief leenvaas waar de bloemen mooi in uitkomen. De vaas van de vorige week wordt dan meteen weer meegenomen." 


 

ZAKELIJKE KLANTEN

Ook voor zakelijke klanten is het boeketabonnement een uitkomst: een representatieve uitstraling zonder zorgen. De vaas met de oude bloemen wordt iedere week vervangen door een verse waarbij de oude bloemen worden afgevoerd. Zo staan er nooit meer verwelkte bloemen op uw balie of in uw vergaderzaal.


GENIET VAN HET GEMAK

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Veel van onze klanten (zowel particulier als zakelijk) willen niet anders meer. Met het abonnement is gemak vanzelfsprekend en het resultaat altijd verrassend.

Denk alvast na over de frequentie: wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. Daarnaast is het abonnement standaard met een leenvaas. Ook het formaat kan worden gekozen: normaal, medium of large. Daarnaast kunnen wij ook een maandelijks plantstuk verzorgen.

Het boeketabonnement is ook een geweldig idee om aan iemand kado te geven!

Bel ons op 010 - 59 11 368

Plukboeket Service van Bloembinderij Niek Schaper