Tot midden januari 2017 vind onze winkel op de hoek van de Arthur van Schendelstraat 2 te Maassluis. Vanaf januari 2017 verhuizen wij naar onze nieuwe locatie binnen winkelcentrum de Koningshoek.

Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden in de nabije omgeving van de winkel (let op, sommige plaatsen bevinden zich in een blauwe zone)

Onze winkel

U kunt bij onze winkel terecht voor verse bloemen (per stuk of per bos), fraaie boeketten (door ons bedacht of geheel naar uw wens), boeket abonnementen, bloemstukken en zakelijk bloemwerk.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in uitvaartbloemwerk. Wij nemen graag de tijd voor u om de wensen door te nemen en doen dit desgewenst bij nabestaanden thuis.

Daarnaast blijft de combinatie van bloemen- en kadoartikelen zorgen voor verrassende combinaties zoals bijvoorbeeld onze bloementaarten of fraaie geschenken met heerlijke geuren (geurproduktenvan The Bridgewater Candle Company) en prachtige kleuren (vaasje en bloemen).

FleuropLogo.JPGAls Fleurop bloemist staan wij voor kwaliteit en bieden wij een landelijke dekking. Dit betekend dat wij niet alleen in de regio maar ook door heel Nederland (en zelfs in het buitenland) uw boeketwens kunnen bezorgen. Op werkdagen voor 12 uur besteld betekent zelfs al dezelfde dag geleverd (indien gewenst).

Ons Flowerpoints spaarsysteem zorgt ervoor dat u bij iedere aankoop spaart voor korting of een gratis product.

 

rolstoelvriendelijk_3.jpgUiteraard is onze winkel rolstoel, kinderwagen en rollator-vriendelijk zodat echt iedereen zich in de winkel welkom kan voelen.

Ons adres en openingstijden kunt u onderaan de pagina terugvinden. Ook zakelijke klanten zijn van harte welkom en kunnen wij voorzien van zakelijk bloemwerk, boeket-abonnement, grote(re) aantallen boeketten en workshops.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Zo worden onze afvalstromen gescheiden ingezameld, gebruiken we groene energie en voldoet maarliefst 80% van onze bloemen aan de normen van de stichting Milieu Project Sierteelt (MPS), daarnaast mag een deel van de overige produkten het Fair Trade logo dragen. Meer informatie vind u op de MVO pagina. 
 

Daarnaast zijn wij ook buiten onze reguliere openingstijden telefonisch bereikbaar voor rouwwerk afspraken. 

Adresinformatie tot 1e/2e week januari:

Arthur van Schendelstraat 2
3141AS  Maassluis
Telefoon: 010 5911368 

Adresinformatie vanaf januari:

Koningshoek 92.341
3144 BA  Maassluis
Telefoon: 010 5911368 / 06 24760101 


Wij hopen dat u zeer binnenkort een kijkje komt nemen in onze winkel en wij u mogen verrassen met ons steeds vernieuwende assortiment.

 

Frank_boeket._klein.jpg 

Frank Schaper
Niek Schaper bloemen & meer